Contenu commercial | 18+

Κατανόηση των βασικών στοιχείων του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Αν θέλετε να επωφεληθείτε από τα online στοιχήματα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, καλό είναι να ελέγξετε το ημερολόγιό σας. Το τουρνουά της FIFA διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια, το 2018 η διοργάνωση διεξήχθη στη Ρωσία, το 2022 θα γίνει στο Κατάρ και το 2026 στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Μεξικό. Το στοίχημα για το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιρόφιλου. Το ίδιο το τουρνουά περιλαμβάνει 32 ομάδες και η διοργανώτρια χώρα καλείται αυτόματα να συμμετάσχει. Τα διοικητικά όργανα των επτά ηπειρωτικών ζωνών του κόσμου έχουν τις δικές τους διαδικασίες πρόκρισης για την κατανομή των θέσεων στο τουρνουά. Όπως μπορείτε να μαντέψετε, ο διαδικτυακός τζόγος για το Παγκόσμιο Κύπελλο προσφέρει πολλές ευκαιρίες για στοιχήματα με πραγματικά χρήματα, ακόμη και σε μεταγενέστερα έτη.

Δημοφιλείς αγορές στοιχημάτων για το Παγκόσμιο Κύπελλο
Νικητής
Πρόκειται για μια από τις πιο συναρπαστικές αγορές στοιχημάτων για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εδώ προσπαθείτε να προβλέψετε ποια ομάδα θα κερδίσει ολόκληρο το τουρνουά. Η υποστήριξη ενός νικητή μπορεί να προσθέσει έναν ακόμη λόγο για να υποστηρίξετε την αγαπημένη σας ομάδα ή να σας κρατήσει απασχολημένους με τον διαγωνισμό όταν η αγαπημένη σας ομάδα αποκλείεται. Δεν είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε αυτό το στοίχημα για το Παγκόσμιο Κύπελλο πριν από την έναρξη του τουρνουά. Αν σας αρέσει η εμφάνιση ενός σκοτεινού αλόγου μετά από μερικά παιχνίδια, ίσως μπορέσετε να βρείτε καλές αποδόσεις για τη νίκη του.

Νικητές των ομίλων
Στο Παγκόσμιο Κύπελλο υπάρχουν οκτώ διαφορετικοί όμιλοι για να στοιχηματίσετε, οπότε η αγορά αυτή προσφέρει πολλές διαφορετικές ευκαιρίες. Θα μπορούσατε ακόμη και να τοποθετήσετε μια συσσώρευση οκτώ αποδόσεων που περιλαμβάνει όλους τους νικητές των ομίλων. Φυσικά, κάποιες θα είναι πιο δύσκολο να προβλεφθούν από άλλες. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν στοιχηματίζετε σε οποιαδήποτε « ομάδα θανάτου », καθώς είναι πάντα εξαιρετικά δύσκολο να προβλεφθεί.

Γκολ Over/Under
Σε κάθε αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπορείτε να στοιχηματίσετε στο over/under goals. Όταν κάνετε τις επιλογές σας για αυτή την αγορά, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να ερευνήσετε και τις δύο ομάδες. Αν και οι δύο είναι επιρρεπείς σε παιχνίδια με χαμηλό σκορ, ένα στοίχημα στο under 1,5 είναι έξυπνο. Ωστόσο, εάν υπάρχει μια ομάδα που επιτίθεται ελεύθερα, είναι προτιμότερο να ποντάρετε στο under.

Διπλή ευκαιρία
Τα στοιχήματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ταιριάζουν απόλυτα στο Double Chance. Αυτή η αγορά σας επιτρέπει να στοιχηματίσετε σε δύο αποτελέσματα ενός αγώνα αντί για ένα. Υπάρχουν πολλά αουτσάιντερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε χρόνο και το στοίχημα σε αυτά μπορεί συχνά να μοιάζει με χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Το Double Chance τα αλλάζει όλα αυτά, επιτρέποντάς σας να στοιχηματίσετε σε μια ομάδα χαμηλότερης βαθμολογίας που θα κερδίσει ή θα φέρει ισοπαλία.

Περισσότερα για το Παγκόσμιο Κύπελλο
Ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν ιδέα του πρώην προέδρου της FIFA Ζυλ Ριμέ, από τον οποίο πήρε το όνομά του το τρόπαιο. Το πρώτο τουρνουά διεξήχθη το 1930, με τη διοργανώτρια Ουρουγουάη να κερδίζει 12 άλλα έθνη. Ακολούθησαν άλλα δύο τουρνουά το 1934 και το 1938, πριν οι διοργανώσεις του 1942 και του 1946 ακυρωθούν λόγω του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Τα πράγματα συνεχίστηκαν το 1950 και έκτοτε ο διαγωνισμός διεξάγεται κάθε τέσσερα χρόνια.

Με την πάροδο του χρόνου ο διαγωνισμός έχει υποστεί αρκετές αλλαγές στη μορφή του. Το 1982 ο αριθμός των ομάδων αυξήθηκε σε 24 και από το τουρνουά του 1998 έγιναν δεκτές 32 ομάδες. Από το 2026, θα γίνονται δεκτές 48 ομάδες. Το Παγκόσμιο Κύπελλο φιλοξενείται σε διαφορετική τοποθεσία κάθε χρόνο. Το τουρνουά έχει διεξαχθεί μέχρι στιγμής σε πέντε ηπείρους, με την Αυστραλία να είναι η μόνη ήπειρος που δεν έχει φιλοξενήσει μέχρι στιγμής.

Μορφή Παγκόσμιου Κυπέλλου FIFA
Οι προκριματικοί αγώνες για κάθε Παγκόσμιο Κύπελλο αρχίζουν τα τρία χρόνια πριν από την πραγματική διοργάνωση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν τόσες πολλές ομάδες που πρέπει να περάσουν. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν 211 χώρες μέλη της FIFA, και όλες πρέπει να παίξουν για να φτάσουν στις 32 ομάδες που θα αγωνιστούν τελικά στην κύρια διοργάνωση. Καλά νέα αν είστε η διοργανώτρια χώρα, καθώς προκρίνεστε αυτόματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο τη χρονιά που διοργανώνετε.

Μόλις γίνουν γνωστές οι 32 ομάδες, γίνεται κλήρωση για να καθοριστεί η κατάταξη των ομάδων. Οι ομάδες τοποθετούνται σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων στη φάση των ομίλων και κάθε μία από αυτές τις ομάδες παίζει τρία παιχνίδια μεταξύ τους, κερδίζοντας τρεις βαθμούς για μια νίκη και έναν για μια ισοπαλία. Μόλις ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων, οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο μπαίνουν στη φάση των 16 νοκ άουτ. Εδώ ο ανταγωνισμός αρχίζει να γίνεται πιο έντονος, διότι αν χάσεις, είσαι εκτός.

Βασικά στατιστικά στοιχεία του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ο Γερμανός Klose είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο Παγκόσμιο Κύπελλο με 16 γκολ.
Η Βραζιλία είναι η μόνη ομάδα που έχει συμμετάσχει σε όλα τα Παγκόσμια Κύπελλα της ιστορίας.